Language
Currencies
 
 
Pra Diabetes (Bahasa Malaysia-EBook)

(978-983-3735-15-0E)

$ 5.95

 
34 Muka Surat

E-BUKU INI BOLEH DIBELI DARI GOOGLE BOOKS STORE

 

KLIK DI SINI UNTUK MEMBELI E-BUKU INI


Empat puluh satu juta rakyat Amerika dianggarkan mempunyai pra diabetes berbanding 16 juta yang didiagnoskan menghidapi penyakit diabetes itu sendiri. Ini menggambarkan betapa seriusnya pra diabetes!

 

Pra diabetes merupakan suatu kejutan awal dan pemberi amaran kepada anda bahawa anda mungkin akan diserangi oleh penyakit yang sebenarnya.

 

Pra diabetes bukan sahaja meningkatkan risiko anda untuk menghidapi diabetes jenis 2 dalam masa 10 tahun tetapi juga meningkatkan risiko anda sebanyak 50% untuk mengalami serangan jantung atau strok. Jika anda mempunyai pra diabetes, anda mungkin mengalami kesukaran untuk mengurangkan berat badan. Tambahan pula, kerosakan kepada jantung anda, arteri-arteri, saraf, dan mata sudah pun bermula di peringkat ini tanpa menunjukkan sebarang tanda, tetapi ia terus berdetik bak “bom jangka.”

 

Ini sebuah buku kecil yang tidak boleh tidak mesti dibaca oleh mereka yang mempunyai gejala pra diabetes dan ingin mengetahui lebih lanjut apakah pra diabetes itu, sebabnya dan kemudaratan yang boleh ditimpainya terhadap kesihatan anda dan langkah-langkah pencegahan yang anda boleh ambil untuk menghindarkan penyakit ini daripada bertapak dalam badan anda. Bacalah buku ini walaupun anda tidak pernah didiagnoskan sebagai menghidapi diabetes. Anda mempunyai satu daripada empat kemungkinan untuk menghidapi diabetes. Mencegah diabetes boleh dilakukan pada peringkat ini.

 

E-BUKU INI BOLEH DIBELI DARI GOOGLE BOOKS STORE

 

KLIK DI SINI UNTUK MEMBELI E-BUKU INI

Available Options:
Stock Availability : Available
Qty :
 
 
 

 
Shopping Cart
Your shopping cart is empty.
 
Best Seller
 
New Product
 
Newsletter
Subscribe to our mailing list for latest news, events and promotions.
Name :
Email :