Language
Currencies
 
 
Osteoporosis (Bahasa Malaysia-Printed Edition)

(978-983-2106-68-5)

$ 5.95

 
Mengandungi 40 Muka Surat

 Osteoporosis pada hari ini semakin menyerlah menjadi suatu isu utama kesihatan bagi kedua-dua kaum lelaki dan wanita. Penyakit ini membuatkan tulang-temulang yang pada suatu masa dahulu kuat dan sihat, rapuh dan berongga, dan mudah mengalami keretakan dan kepatahan, terutama sekali di bahagian pinggang, tulang belakang dan pinggul. Jika kita mahu menentang penyakit ini habis-habisan, kita sekali-kali jangan menerima anggapan bahawa osteoporosis itu merupakan sebahagian daripada proses penuaan yang tidak dapat dielakkan. Pembinaan tulang-temulang bukan merupakan suatu peristiwa yang berlaku sekali sahaja seperti pembinaan bangunan pencakar langit. Pada masa ini dianggarkan bahawa 400,000 wanita Malaysia menderita penyakit osteoporosis dan angka ini dijangka akan meningkat bergantung kepada bagaimana warganegara Malaysia menjaga kesihatan tulang-temulang mereka.

 

Osteoporosis adalah akibat daripada penjagaan yang tidak wajar terhadap kesihatan tulang semasa muda anda dan semasa pertengahan umur. Mulakan hari ini juga, sama ada anda seorang dewasa atau remaja, untuk melaksanakan tabiat hidup yang baik dan lengkap agar anda dapat mencegah penyakit ini. Inilah tumpuan buku kecil ini.

 

Jangan sekali-kali biarkan osteoporosis mengubah anda sehingga menjadi seorang yang lumpuh, tidak berdaya dan terlantar di atas katil atau di kerusi roda sepanjang hayat anda! Elakkan osteoporosis agar anda dapat menikmati masa depan yang lebih sejahtera.

Available Options:
Stock Availability : Available
Qty :
 
 
 

 
Shopping Cart
Your shopping cart is empty.
 
Best Seller
 
New Product
 
Newsletter
Subscribe to our mailing list for latest news, events and promotions.
Name :
Email :